Despre noi

AmonraDent – Zambim cu incredere

Un mediu primitor intr-o atmosfera placuta cu un personal medical mereu cu zambetul pe buze, bine pregatit pentru a va explica fiecare etapa a planului de tratament. Urmarim sa le oferim pacientilor nostri cea mai buna ingrijire orala, la cele mai avantajoase preturi.

Profesionalism

Daruire

Preturi
Avantajoase

100% Pacienti
Fericiti

Siguranta

Lucrand intr-un mediu cu aparatura moderna, noua si folosind tehnologii de ultima generatie si mai ales insistand pe partea de sterilizare, in care am investit si investim substante, aparatura de sterilizare performanta folosind aparat cu ultrasunete pentru instrumentar si 2 autoclave noi clasa B, astfel respectam cu strictete normele antiseptice.

Folosind produse de unica folosinta, si dezinfectante puternice sub forma de spray pulverizate asupra unitului dentar (fotoliului dentar) si componentelor aferente acestuia dupa fiecare pacient, avem garantia ca putem trata orice pacient fara riscuri.

Pasiune

Dorim ca vizita la stomatolog sa devina o experienta relaxanta si placuta, astfel sa combatem impreuna teama ancestrala existenta la marea majoritate a oamenilor, aceea de medicul dentist!  Noi punem pasiune in ceea ce facem, si facem totul cu placere! Va asteptam sa va convingeti personal!

Ne gasesti aici: Bulevardul Dacia, Nr 153, Bl 25, Sc 1, Ap 2, Craiova, Dolj, 200044

Vrem sa stim parera ta, completeaza acest formular si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Pentru ca avem grija de clientii nostri am adăugat un set de măsuri suplimentare adaptate perioadei actuale:

Informarea Pacienților

Pacienții vor fi informați cu privire la protocolul cabinetului pentru ca împreună să reușim să luăm toate măsurile necesare pentru a fi în siguranță!

Verificarea temperaturii

Parte importantă a triajului nostru este termoscanarea ce ne permite să ne asigurăm că persoanele care intră în cabinet nu au unul din simptomele asociate îmbolnăvirii cu Covid-19, temperatura ridicată.

Distanțarea Programărilor

Programările se vor efectua cu o pauză de 30 de minute pentru a putea efectua dezinfectarea după fiecare pacient și a evita întâlnirea acestora. Vă rugăm să respectați ora pentru a ne susține acest demers.

Materiale de Protecție și dezinfecție

Am achiziționat echipamentul necesar, lampă UV pentru dezinfectarea suprafețelor și dezinfectant, toate pentru protecția pacienților și a personalului medical.

Pacientul trebuie sa vină neînsoțit

Pacienții au obligativitatea de a veni neînsoțiți cu excepția minorilor sau persoanelor cu handicap.

Triajul Pacienților

Personalul cabinetului va efectua un triaj riguros la care pacienții trebuie să răspundă sincer pentru păstrarea siguranței tuturor.