Despre noi

AmonraDent – Zambim cu incredere

Un mediu primitor intr-o atmosfera placuta cu un personal medical mereu cu zambetul pe buze, bine pregatit pentru a va explica fiecare etapa a planului de tratament. Urmarim sa le oferim pacientilor nostri cea mai buna ingrijire orala, la cele mai avantajoase preturi.

Profesionalism

Daruire

Preturi
Avantajoase

100% Pacienti
Fericiti

Siguranta

Lucrand intr-un mediu cu aparatura moderna, noua si folosind tehnologii de ultima generatie si mai ales insistand pe partea de sterilizare, in care am investit si investim substante, aparatura de sterilizare performanta folosind aparat cu ultrasunete pentru instrumentar si 2 autoclave noi clasa B, astfel respectam cu strictete normele antiseptice.

Folosind produse de unica folosinta, si dezinfectante puternice sub forma de spray pulverizate asupra unitului dentar (fotoliului dentar) si componentelor aferente acestuia dupa fiecare pacient, avem garantia ca putem trata orice pacient fara riscuri.

Pasiune

Dorim ca vizita la stomatolog sa devina o experienta relaxanta si placuta, astfel sa combatem impreuna teama ancestrala existenta la marea majoritate a oamenilor, aceea de medicul dentist!  Noi punem pasiune in ceea ce facem, si facem totul cu placere! Va asteptam sa va convingeti personal!

Ne gasesti aici: Bulevardul Dacia, Nr 153, Bl 25, Sc 1, Ap 2, Craiova, Dolj, 200044

Vrem sa stim parera ta, completeaza acest formular si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.