Injectiile cu acid hialuronic sunt utilizate foarte mult de catre reprezentantele sexului frumos dar si de catre barbatii care doresc sa mascheze semnele imbatranirii. Acidul hialuronic este o proteina care se afla in mod natural in pielea si articulatiile fiecaruia dintre noi. Aceasta proteina are rolul de a hidrata pielea, de a mentine elasticitatea, supletea si tonicitatea pielii.

Procesul de imbatranire prin care fiecare dintre noi trece face ca nivelul de acid hialuronic din corp sa scada ceea ce conduce la aparitia ridurilor si la o piele care nu mai este hidrata asa cum trebuie.

Pentru ca aparitia ridurilor sa nu constitue un dezavantaj din punct de vedere estetic, industria estetica ofera posibilitatea apelarii la injectiile cu acid hialuronic. Utilizand astfel de injectii se rehidrateaza tesuturile, se reduc cearcanele si se augmenteaza buzele si pometii.

Principalele avantaje oferite de catre apelarea la injectiile cu acid hialuronic sunt urmatoarele:

  • Mascheaza foarte bine modul in care se transforma corpul odata cu aparitia procesului de imbatranire. Utilizand astfel de injectii senzatia de tinerete se mentine o perioada lunga de timp.
  • Permit corectarea unor nemultumiri din punct de vedere estetic. Injectiile cu acid hialuronic nu sunt utilizate doar pentru a masca efectele procesului de imbatranire ci si pentru a corecta anumite nemultumiri din punct de vedere estetic. De exemplu, injectiile cu acid hialuronic sunt utilizate in procesul de augmentare a buzelor sau a pometilor.
  • Procedura de injectare a acidului hialuronic nu dureaza mult iar perioada de recuperare este foarte scurta.
  • Costul acestor injectii este unul mic in comparatie cu rezultatele oferite.

Apelarea la injectiile cu acid hialuronic se poate face inca din adolescenta insa este recomandat ca acest lucru sa se intample in jurul varstei de 20 ani. Nu exista o varsta maxima pana la care se poate apela la aceasta tehnica de infrumusetare. Te asteptam la cabinetul nostru din Craiova pentru o consulatie.